fbpx

Kontakt

oss

Vi svarer på e-poster hele uka. Vi er også tilgjengelige på Facebooksiden vår.

E-post: bodypiercing@skinfuelempire.no

Vanlige

spørsmål

Hvor lang er leveringstiden
Vi sender din bestilling med A-post (dessverre ingen sporing) for hurtig og enkel levering. Normalt vil den bli sendt til deg dagen etter at du har bestilt og den kommer rett i din postkasse. Normal leveringstid for A-post er 1-2 virkedager, men kan til tider variere av postgangen.
Hvordan vet jeg at bestillingen er sendt?
Du vil motta en e-post når din bestilling er pakket og sendt fra vårt lager (som regel dagen etter at du har bestilt). Ikke fått e-post? Sjekk spamfilteret i e-posten din, det hender dessverre at den havner der.
Hvor blir bestillingen min av?

Bodypiercing.no står ikke ansvarlig for forsinkelser når sendingen er overlevert til Posten. Du som kunde er ansvarlig for at det opplyses om riktig adresse og at postkassen er riktig merket. Om du har oppgitt feil adresse og pakken ikke dukker opp, kan ikke Bodypiercing.no belastes for det. Om adressen er korrekt og postkassen merket med ditt navn, og pakken din likevel ikke har kommet frem innen 5 dager etter at den er sendt fra vårt lager, kan du fylle ut skjemaet til venstre, så skal vi finne en løsning på det.

Kan jeg returnere en vare?

Hos Bodypiercing.no har du 30 virkedagers angrerett fra den dagen varen ble mottatt. Vår returadresse er Skin Fuel Empire Tattoo & Piercing, Lille Øvregate 12, 5018 Bergen. Ønsker du å returnere en vare, er det viktig at du legger en lapp med navnet ditt i returen slik at vi vet hvem den er fra. Umerkede returer blir ikke behandlet. Du står selv for returporto. Returer sendt som med oppkrav vil ikke bli løst ut av oss. Vi sender en bekreftelse til deg når returen din er mottatt og med informasjon om når refusjon vil skje. Du kan sende angrerettkjemaet til oss på e-post om du ikke har tilgang til printer.

Kan jeg reklamere på en defekt/transportskadet vare?
Selvsagt. Vi sjekker alltid alle piercingsmykker før de sendes ut til deg. Likevel kan et smykke være defekt som følge av feilproduksjon eller bli skadet under transport. Heldigvis skjer dette svært sjeldent, men skulle uhellet være ute, har du naturligvis full rett til å reklamere. Når du har fyllt ut skjemaet til venstre kan du legge ved et bilde av det defekte/ødelagte piercingsmykket. Skriv gjerne om du ønsker pengene tilbake eller et nytt smykke.