Vilkår og

BETINGELSER

Generelt
Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og tjenester (produkter) fra Bodypiercing.no til forbrukere. Disse betingelsene utgjør, sammen med din bestilling bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Selger er Empire Tattoo & Piercing Horisont AS, Tungenesveien 73, 4070 Randaberg. Klikk her for å kontakte oss. Vårt organisasjonsnummer er 916 177 542.

Kjøper er den personen som er oppgitt som kjøper i bestillingen.

Betingelsene kan endres fortløpende uten forvarsel. Det er din oppgave å holde deg oppdatert på disse.

Forbrukerkjøp er for øvrig regulert i forbrukskjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

Vi tar forbehold om at skrive- og trykkfeil kan forekomme i nettbutikken, noe som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjonen gitt i nettbutikken, vår markedsføring eller på annen måte.

Personopplysninger
Bodypiercing.no er fullt og helt ansvarlig for de opplysningene du gir oss i forbindelse med en bestilling. Dine opplysninger brukes kun til varedistribusjon og til å sende deg eventuelle nyhetsbrev. Bodypiercing.no vil aldri utlevere dine opplysninger til tredjepart.

Aldersgrense
Du må være fylt 18 år for å handle hos Bodypiercing.no. Er du under 18 år, kan du få en forelder eller foresatt til å foreta bestillingen for deg.

Bestilling
Din bestilling er bindene når den registreres på vår server. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis den ikke avviker fra det som er tilbudt av oss. Du har likevel lov å angre kjøpet.

Når vi mottar bestillingen din, vil denne bekreftes av en automatisk ordrebekreftelse som blir sendt til den e-postadressen du oppga ved bestilling. Dette er din kvittering for kjøpet og det er din oppgave å sjekke at f.eks. navnet ditt og adressen din er skrevet korrekt. Kontakt Bodypiercing.no umiddelbart om du oppdager feil.

Utsolgt
Ved utsolgtsituasjoner vil du få e-post om dette. Vi vil forsøke å tilby en lignende vare i stedet.

Priser
Alle priser du ser i nettbutikken er inkludert merverdiavgift. Ingen frakt- eller ekspedisjonkostnader tilkommer. Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Betaling
Du kan betale med visakort, kredittkort, Klarna Faktura og Klarna Konto via Klarna Checkout. Det fremkommer ingen fakturagebyr. Klarna ber om fødselsnummeret ditt for å kunne foreta en kredittsjekk i forbindelse med fakturabetalingen. Vi kan forsikre deg om at ditt fødselsnummer ikke under noen omstendigheter vil bli utlevert til uvedkommende. Vi tilbyr også betaling via Paypal.

Levering
Alle bestillinger vil bli sendt med Postens leveringsmetode A-post. Den bli forsøkt levert i din postkasse. Normal leveringstid for A-post er 1-2 virkedager, men kan til tider variere av postgangen. Vi leverer kun innad i Norge, inkludert fjernliggende norske områder som Jan Mayen og Svalbard.

Forsinkelse og feil adresse
Bodypiercing.no står ikke ansvarlig for forsinkelser når sendingen er overlevert til Posten. Du som kunde er ansvarlig for at det opplyses om riktig adresse og at postkassen er riktig merket.

Retur og angrerett
Hos Bodypiercing.no har du 30 virkedagers angrerett fra den dagen varen ble mottatt. Ønsker du å returnere en vare, er det viktig at du legger en lapp med navnet ditt i returen slik at vi vet hvem den er fra. Du står selv for returporto. Returer sendt som med oppkrav vil ikke bli løst ut av oss. Vi sender en bekreftelse til deg når returen din er mottatt og med informasjon om når refusjon vil skje. Umerkede returer blir ikke behandlet.

Reklamasjon
Vi sjekker alltid alle piercingsmykker før de sendes ut til deg. Likevel kan et smykke være defekt som følge av feilproduksjon. Heldigvis skjer dette svært sjeldent, men skulle uhellet være ute, har du naturligvis full rett til å reklamere. Send oss et bilde av det defekte piercingsmykket til e-postadresse bodypiercing@skinfuelempire.no. Send gjerne med informasjon om du ønsker pengene tilbake eller et nytt smykke.

Spørsmål?

KONTAKT OSS